ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця року на Львівщині відремонтують два мости

Ольга Денисяка

|

Служба відновлення та розвитку інфраструктури до кінця року відремонтує на Львівщині два мости — у с. Малехів та у м. Великі Мости. Про це повідомили у Львівській обласній раді.

Комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу сьогодні, 16 жовтня, заслухала інформацію щодо розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху у Львівській області й будівництво Північної об‘їзної дороги міста Львова.

Як повідомив за підсумками засідання заступник голови комісії Тарас Подвірний, на сьогодні 34 об’єкти, серед яких мости та шляхопроводи, перебувають у ремонті. 

«Завершення двох капітальних ремонтів планується до кінця 2023 року: міст на виїзді зі Львова у с. Малехів до 30 листопада та міст у м. Великі Мости до 31 грудня. Це задекларувала Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області. Наступного року за кошти ЄБРР заплановано відремонтувати дві стратегічні дороги до міжнародних пунктів пропуску: Львів – Шегині та Львів – Рава-Руська», – розповів Тарас Подвірний.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Львівській області поінформувала, що через повномасштабну війну фінансовий ресурс державного бюджету на ремонт автомобільних доріг обмежений, тому в бюджеті на 2023 рік не передбачені кошти  на будівництво Північної об’їзної дороги міста Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *