ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шахраї маскуються працівниками податкової

Ольга Денисяка

|

Львівська податкова попереджає підприємців про шахраїв, які представляються працівниками ДПС і виманюють гроші. Про це повідомили у Головному управлінні ДПС у Львівській області.

До Головного управління ДПС у Львівській області надходить інформація від підприємців про те, що до них телефонують невстановлені особи, які представляються працівниками територіальних органів ДПС, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші. 

Зокрема, зловмисники телефонують до підприємців і пропонують останнім надати фінансову допомогу податківцям за їх лояльне ставлення, зокрема щодо не проведення контрольно-перевірочних заходів.

«Будьте максимально обережні та не піддавайтесь на подібного роду провокації шахраїв. Якщо ж траплятимуться, чи були такі телефонні дзвінки, не замовчуйте їх, негайно повідомляйте правоохоронні органи для упередження та припинення шахрайських дій», – закликали у податковій.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *