ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік вбив дружину металевим горням

Ольга Денисяка

|

У Стрийському районі Львівщини чоловік вдарив дружину металевим горням по голові. Жінка померла на місці, однак чоловік не повідомляв про її смерть, поки тіло не знайшла донька через два дні. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 10 жовтня близько 18:00 год. між 64-річним чоловіком та його 61-річною дружиною, мешканцями одного з сіл Стрийського району, виник конфлікт, під час якого чоловік завдав жінці удару металевим горням у ділянку голови, спричинивши травми, від яких та померла на місці події. 

Проте, зловмисник не повідомив про смерть дружини ні правоохоронців, ні медиків. Аж за два дні, 12 жовтня, відвідати батьків зайшла їх донька, яка, побачивши неживу матір на підлозі, зателефонувала на оперативну лінію 102.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вбивстві дружини та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *