ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують у Ботанічний сад на Осінній Джаз

Маркіян Рой

|

У Львові, 14 жовтня, відбудеться одна із найочікуваніших подій осені – Осінній Джаз. Музична подія відбудеться у Ботанічному саду. Початок о 17:00, повідомили організатори.

 

Організатори зазначають, що під час цього музичного свята на слухачів чекає  захоплива подорож у світ джазових імпровізацій та виконання відомих хітів справжніх майстрів джазу.

На сцені Осіннього Джазу виступлять відомі музиканти, які виконають відомі та улюблені композиції: «I Love You Baby» від Френка Сінатри, «What a Wonderful World» у виконанні Луї Армстронга, «Summertime» у виконанні Елли Фіцджеральд та Луї Армстронга, «Feeling Good» у виконанні Ніни Сімон, відомий дует Луї Армстронга та Барбри Стрейзанд у виконанні Hello Dolly та ін. Також на гостей чекає ще багато інших відомих джазових композицій та вражаючі імпровізації від артистів.

«Не пропустіть можливість потонути у розкішних джазових гармоніях та створити незабутні спогади цього осіннього дня. Приєднуйтесь до нас 14 жовтня та відкрийте для себе чарівний світ цієї неперевершеної музики», – кличуть на подію організатори.

Музична подія відбудеться 14 жовтня, у Ботанічному саду ЛНУ ім.І.Франка (вул. Черемшини, 44). Вхід з 15:00, початок концерту о 17:00.

Квитки за посиланням:  https://bitly.ws/Xfmg

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *