ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ тримають позиції в Авдіївці, – Зеленський

Ольга Денисяка

|

Президент Володимир Зеленський заявив, що сили оборони продовжують тримати позиції в місті Авдіївка Донецької області. Про це Зеленський заявив у соцмережах.

«Авдіївка. Тримаємо позиції. Саме українська сміливість і єдність визначають, як завершиться ця війна. Маємо всі про це пам’ятати», – йдеться в повідомленні.

Президент також публікував кілька фото з Авдіївки. 

Водночас, як пише Українська правда, начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш повідомив, що в Авдіївці вже третю добу не вщухають бої, ситуація напружена, але контрольована.

«Дуже напружена ситуація третю добу. Не вщухають бої навколо міста, не вщухають обстріли − як по позиціях, так і по самому місту. Ніч ця пройшла більш-менш спокійно, бо саме по місту було декілька невеличких обстрілів. О 2:55 відбувся авіаракетнийудар черговий», – заявив Віталій Барабаш.

Він уточнив, що за минулі дві доби було близько 30-35 авіаракетних ударів. Вночі окупанти вдарили по так званому « урядовому кварталу» , але інформація щодо поранених чи загиблих цивільних не надходила.

Барабаш також повідомив, що українські військові місцями намагалися точково контратакувати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *