ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський провів засідання Ставки: про що говорили

Маркіян Рой

|

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, де обговорили ситуацію на фронті, власне виробництво зброї, ситуацію на Близькому Сході. Про це Зеленський повідомив у соцмережах.

На засіданні обговорювались три ключові питання.

«Перше – фронт. Доповіді командувачів – Залужний, Сирський, Тарнавський. Ситуація на основних напрямках – схід, південь. Захист наших позицій. Наші кроки вперед», – йдеться в повідомленні.

Друге – українське виробництво зброї та техніки, постійне нарощування обсягів.

Мінстратегпром має чітке завдання представити програму забезпечення українською зброєю за всіма ключовими потребами – від ракет і дронів до бронетехніки та снарядів.

«За окремими елементами такої програми вже були доповіді. Хороші результати. Будуть більш значущі», – повідомив Володимир Зеленський.

Також окреме доручення отримали віцепрем’єр-міністр Федоров та міністр оборони Умєров – максимальна цифровізація постачання для сил оборони. Президент додав, що повна підзвітність і контроль – наш пріоритет, є чіткі терміни реалізації.

«Третій пункт – ситуація на Близькому Сході. Комплексний аналіз від голови Служби зовнішньої розвідки Литвиненка. Враховуємо всі чинники, дбаємо про інтереси наших громадян у регіоні та працюємо з партнерами заради недопущення ширшої дестабілізації», – зазначив глава держави.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *