ОСТАННІ НОВИНИ

Водопровід у центрі Львова ремонтуватимуть до кінця дня: адреси водовозок

Ольга Денисяка

|

На пр. Свободи тривають роботи з ліквідації аварійного пориву на магістральному водопроводі. На час робіт відсутнє водопостачання до кількох вулиць Галицького і Шевченківського районів. Роботи триватимуть до кінця дня. На трьох локаціях працюють водовозки. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«Зараз тривають роботи з локалізації і ліквідації пориву. Наші ремонтні бригади досі відкачують воду, бо це найнижча точка, до якої сходяться магістральні трубопроводи. Коли відкачаємо воду, то тоді чітко буде зрозуміло, яка ситуація із трубопроводом. Ймовірно це є тріщина, адже це чавунна труба, якій близько 100 років. До сьогодні аварійних ситуацій тут не виникало. Відтак, при майбутніх реконструкціях на пр. Свободи чи дорожнього покриття чи хідника, будемо це враховувати, щоб повністю заміни цю ділянку водогону», – розповів Володимир Білинський, заступник головного інженера ЛМКП «Львівводоканал».

На час ремонтних робіт призупинено водопостачання до кількох вулиць Галицького і Шевченківського районів. Зокрема, без водопостачання пр. Свободи (парна сторона), вул. Б. Хмельницького, 1-99, вул. Замарстинівська, 1-139, 2-134, вул. Жовківська, вул. Яблонської, вул. Донецька, вул. Дашкевича, вул. Остряниці, вул. Гайдамацька, вул. Долинського, вул. Ткацька, вул. Детька, вул. Союзу Українок, вул. Тесленка, вул. Лемківська, вул. Татарська, вул. Медова, пл. Святого Теодора, вул. Підмурна, вул. Весела, вул. Сянська, вул. Лазнева, вул. Під Голоском.

У трьох локаціях працюють водовозки: вул. Б. Хмельницького – пл. Старий ринок; вул. Б. Хмельницького – Жовківська; вул. Тичини – Льняна. За потреби місце розташування водовозок будуть змінювати.

На час ремонтних робіт також є обмеження у русі транспорту на пр. Свободи, від вул. Панви Беринди до пл. Івана Підкови. За можливості водіїв просять оминати цю ділянку проспекту.

Нагадаємо, зранку 12 жовтня на проспекті Свободи (за пам’ятником Тарасові Шевченку) трапився порив на водопровідній мережі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *