ОСТАННІ НОВИНИ

Для закладів-порушників комендантської години хочуть збільшити штрафи

Андрій Котенський

|

Після розслідування журналістів про роботу закладу Boho Safari під час комендантської години у Києві, МВС підготували законопроєкт про підвищення відповідальності для підприємців. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в етері телемарафону, пише Українська правда.

«Що стосується журналістського розслідування, то ми зреагували на ці факти… Ми разом з депутатами підготували проєкт закону, він буде відправлений відповідно у правоохоронний комітет (12 жовтня – ред.). Цим проєктом закону вносяться зміни до адміністративного кодексу нашої держави щодо відповідальності власників суб’єктів господарювання та фізичних осіб-підприємців за роботу таких закладів», – повідомив Ігор Клименко.

Клименко пояснив, що йдеться про штрафи від 34 000 гривень до 170 000 гривень, якщо порушення встановлені вперше.

Якщо порушення встановили наступні рази протягом одного року, то штраф буде штраф від 340 000 гривень до 680 000 гривень.

Верховна рада, за словами Клименка, розгляне ці пропозиції найближчим часом.

Міністр також повідомив, що проводиться службова перевірка щодо поліцейських, які ігнорували роботу закладу Boho під час комендантської години. Перевірка може тривати від кількох днів до одного місяця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *