ОСТАННІ НОВИНИ

Близько 80-90% продукції для українського ринку Philip Morris планує виробляти на Львівщині

Омелян Шевчук

|

Компанія Philip Morris планує вже в кінці березня – на початку квітня 2024 року запустити нове виробництво у Львівській області. Про це заявив генеральний директор «Філіп Морріс Україна» Максим Барабаш в інтервʼю агентству Інтерфакс-Україна.

Максим Барабаш підтвердив плани компанії інвестувати у нове виробництво понад $30 млн. Зокрема, на початку лютого компанія планує завершити роботи над генпланом, який передбачає, насамперед, реконструкцію будівлі, оскільки вона має відповідати технічним вимогам щодо виробництва.

«До цього часу вже будуть встановлені перші лінії, постачання яких ми очікуємо у вересні-жовтні 2023 року», – зазначив гендиректор компанії.

За його словами, 80-90% продукції (йдеться і про формат, і про асортимент та обсяг) Philip Morris планує виробляти на Львівщині.

«Очікуємо, що в кінці березня – на початку квітня ми маємо запустити перше комерційне виробництво. Будемо його поступово нарощувати, аби протягом року вийти на максимальну потужність. Наша мета – покрити практично всю потребу компанії на внутрішньому ринку в сигаретах», – заявив Барабаш.

Як повідомлялося, Philip Morris у липні розпочав підготовчі роботи на новому виробництві у Львівській області. У лютому 2022 року компанія призупинила роботу власної фабрики під Харковом через постійні бойові дії в регіоні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *