ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський збирав Ставку через загрозу знищення енергосистеми України

Андрій Котенський

|

Президент України провів чергове засідання Ставки на якому обговорили ситуацію із забезпеченням українських захисників на Фронті, а також загрозу знищення енергосистеми України. Про це повідомив Володимир Зеленський під час свого вечірнього відеозвернення.

«Перше питання – фронт. Ситуація на основних напрямках, доповіді командувачів, забезпечення снарядами та ППО. Друге питання Ставки прямо пов’язане з нашою обороною, зі стійкістю нашої держави. Енергетика. Підготовка до зими, захист об’єктів нашої генерації та забезпечення електрикою й теплом, відновлення всього того, що пошкоджене російськими ударами та бойовими діями», – повідомив Президент України.

За словами Володимира Зеленського, взимку рашисти спробують знищити енергосистему України.

«Цієї зими російські терористи будуть знову намагатися знищити нашу енергосистему. Вони не здатні сприйняти думку, що Україну все одно не підкорять. Але спробують зробити більше ударів та більше спроб обійти наш захист. Небезпеку повністю усвідомлюємо», – запевнив Гарант.

На Ставці заслухали доповіді військових та всіх посадовців, які відповідають за захист нашої енергетики й за нашу тактику проходження зими.

«Місцева влада повинна виконати повністю свою частину підготовчої роботи. Наступного тижня зафіксуємо поточний стан підготовки до зими в регіонах. Робимо іще більше кроків на посилення нашої ППО та на співпрацю з партнерами заради стійкості української енергетики. Цей тиждень вже нас значно посилив», – повідомив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *