ОСТАННІ НОВИНИ

Названа дата чергового засідання Рамштайн

Маркіян Рой

|

Міністерство оборони США анонсувало шістнадцяту зустріч Контактної групи з питань оборони України (формат «Рамштайн»), яка відбудеться 10 жовтня в Брюсселі в офлайн-форматі.

Про це йдеться в опублікованому в четвер повідомленні Пентагону, пише Європейська правда.

У 16-му «Рамштайні» візьмуть участь міністр оборони США Ллойд Остін та новопризначений голова Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Чарльз Браун.

«Міністр і голова ОКНШ долучаться до міністрів оборони та вищого військового керівництва з майже 50 країн, щоб обговорити триваючу кризу в Україні та подальшу підтримку з боку міжнародного співтовариства, спрямовану на забезпечення українського народу засобами, необхідними для захисту своєї суверенної території», – зазначили в Пентагоні.

Там також оголосили про участь Ллойда Остіна в засіданні міністрів оборони країн НАТО 12 жовтня в штаб-квартирі Альянсу.

Формат «Рамштайн», який об’єднує понад 50 країн світу, був започаткований з метою колективної підтримки України, щоб задовольнити оборонні потреби української армії в умовах протистояння повномасштабному вторгненню Росії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *