ОСТАННІ НОВИНИ

На Закарпатті судили львів’янина за спробу незаконного перетину кордону

Андрій Котенський

|

Великоберезнянський районний суд Закарпатської області визнав винним у спробі незаконного перетину кордону львів’янина Андрія Д., який намагався потрапити у Словаччину поза пунктом пропуску. Суд призначив йому покарання – 3400 грн, повідомляє Zaxid.net.

Як вказано у постанові суду, яку винесли у жовтні 2023 року, Андрія Д. затримали 26 серпня на околиці населеного пункту Кострина Ужгородського району приблизно за 2,5 км від кордону. Чоловік намагався пішки потрапити у Словаччину поза пунктом пропуску. У матеріалах справи вказано, що після затримання у телефоні чоловіка побачили пошукові запити щодо незаконного перетину кордону.

На засідання суду чоловік не прийшов, він повідомив, що йому далеко добиратись. Однак визнав свою провину у спробі незаконно перетнути кордон.

Справу розглянув суд, який визнав обвинуваченого винним у спробі незаконно перетнути кордон та оштрафував його на 3400 грн. На постанову ще може бути подана апеляція.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *