ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський прибув до Іспанії на зустріч європейських лідерів

Ольга Денисяка

|

5 жовтня президент України Володимир Зеленський прибув до іспанського міста Гранада, де відбудеться саміт Європейської політичної спільноти. Про це він повідомив у своїх соцмержах.

Зеленський розповів про  ключові теми, які планує піднімати в обговореннях щодо покращення безпекової архітектури у Європі.

«Україна нарівні з іншими націями в нашому спільному європейському домі бере участь заради безпеки й стабільності на континенті. Буде робота в спільних форматах і важливі двосторонні зустрічі.  Ключове для нас, особливо перед зимою, – посилення ППО, і вже є основа для нових домовленостей із партнерами. Готуємося їх підтвердити та реалізувати. Працюємо над посиленням наявної в Європі архітектури безпеки, зокрема регіональної. Україна має вагомі пропозиції», – заявив Зеленський.

Також президент додав, що окрема увага прикута до Чорноморському регіону та спільній роботі заради глобальної продовольчої безпеки й захисту свободи мореплавства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *