ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Києва сталася бійка за участю нардепів

Андрій Котенський

|

У центрі Києва сталася бійка за участю позафракційного депутата Артема Дмитрука та депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Куницького, поліція проводить перевірку, повідомляє Українська правда.

У мережі оприлюднили низку відеозаписів, на яких чоловік із слідами побиття стверджує, що на нього напали нардепи Дмитрук та Куницький.

Він каже, що побиття сталося близько 10-ї ранку. Дмитрук і Куницький, за його словами, звинувачували його в аферах та вимагали гроші. Куницький завалив його на землю, а Дмитрук – бив руками, як розповідає постраждалий. Хлопцю викликали «швидку» та надали першу допомогу.

Пізніше в мережі також оприлюднили відео самої бійки. На ньому нібито Дмитрук та Куницький підходять до хлопця, штовхають його, поводять себе агресивно та застосовують силу. Вони спершу притискають його до стіни, а потім втрьох падають на асфальт.

Коли в конфлікт втручаються, Дмитрук все одно продовжує бити чоловіка.

У поліції повідомили, що бійка за участю Дмитрука та Куницького сталася біля однієї з офісних будівель на вул. Казимира Малевича. Правоохоронці проводять перевірку.

Дмитрук у коментарі  журналістам заявив, що хлопець на відео – підставна особа, і він нібито намагався спровокувати народних депутатів. За словами нардепа, його метою був мобільний телефон з інформацією. Крім того, Дмитрук заявляє, що хлопець з ножем біг на нього.

«Він почав нам дуже погані слова говорити, матюкатися в наш бік, обзивати нас. І почав підходити все ближче. Ми представилися, показали посвідчення народних депутатів і мій колега Олександр почав його знімати на відео. Його це дуже обурило, він почав до нас підходити, махати руками і ногами. Після цього він вихопив телефон із рук у Олександра, вкрав фактично, і почав із ним тікати… Зіткнувся зі мною і разом зі мною впав на землю з цим ножем. Ми почали просити в охорони, щоб вони викликали поліцію, приїхала поліція, у цього хлопця забрали ніж… Ми написали (заяву в поліцію – ред.) з приводу нападу на народних депутатів і те, що він забрав телефон і намагався з ним втекти. Я вважаю. що мета була саме забрати телефон Олександра з матеріалами, які ми зняли – повідомив нардеп Артем Дмитрук.

Водночас, судячи з відео, бійку спровокували нардепи.

Як відомо, у січні 2022 року Дмитрук влаштував бійку на засіданні земельної комісії Одеської міської ради.

В листопаді 2022 року Дмитрука виключили з фракції “Слуга народу”.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *