ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час руху загорілась маршрутка з пасажирами

Ольга Денисяка

|

Зранку 5 жовтня у Львові на вулиці Миколайчука загорівся автобус №19. Про це повідомили в телеграмі ЛМР Львів. Оперативно.

Загоряння відбулось на зупинці сьогодні зранку. Всі пасажири та водій одразу вийшли із салону. 

Вогонь спробували загасити самостійно, адже мали вогнегасник, однак вогонь миттєво охопив автобус. На місце події оперативно прибули рятувальники та вже ліквідували загоряння.

У ДСНС Львівщини повідомили, що 5 жовтня о 08:25 год. пожежникам повідомили про пожежу в м. Львові на вул. Миколайчука. Пожежа виникла в рейсовому автобусі марки «Ataman».

Всі пасажири та водій одразу вийшли із автобусу та намагались самостійно ліквідувати загорання. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику автобус був охоплений вогнем.

О 08:34 вогнеборці локалізували пожежу та о 08:37 ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив автобус. До ліквідації пожежі залучили 9 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

На пожежі ніхто не постраждав.

Доповнено:

Згодом у ЛК АТП-1, що обслуговує маршрут, заявили, що автобус регулярно проходив технічну експертизу.

«Автобус Ataman маршруту 19, у якому сталося займання на вул. Миколайчука, регулярно проходив технічну експертизу. Наступна була запланована на грудень 2023. В автобусі були два вогнегасники, які водій використав до прибуття працівників ДСНС, однак самостійно загасити полум’я не вдалося. Внаслідок пожежі водій та пасажири не постраждали», – цитує ЛК АТП-1 пресслужба ЛМР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *