ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни укомплектувались і зайняли позиції біля Кремінної, – ЗСУ

Наталя Дуляба

|

25 російська армія повністю укомплектувалась, збільшивши свою чисельність до 17 тисяч військових, і зайняла позиції біля Кремінної на Луганщині. Про це в ефірі національного телемарафону 1 жовтня розповів речник Східного угруповання військ Ілля Євлаш.

«25 армія вже повністю укомплектувалась її чисельність виросла: якщо раніше ми говорили про 12 тисяч осіб, то зараз це вже 17 тисяч. Росіяни зайняли позицію поблизу Кремінної, трохи західніше та південніше від цього населеного пункту», – сказав він.

За словами Іллі Євлаша, основа особового складу 25 армії РФ – це набрані за контрактом загарбники або ті, які були переведені з інших російських підрозділів.

При цьому військовий нагадав, що 25 армія РФ замінила ворожі 41 армію та 76 у дивізію на цьому напрямку східного фронту. Їх раніше суттєво «пошматували» Сили оборони завдяки своїх вмілій і вдалій роботі.

Речник Східного угруповання зауважив, що нараз основною задачею 25 армії росіян є утримання напрямку. Штурмових дій окупанти поки не ведуть, а щоб вберегти свою артилерію, відтягнули її максимально граничну дистанцію. Втім це тимчасове «затишшя» рашисти компенсовують активним застосуванням авіації.

Карта Deepstate (район Кремінної) станом на 1 жовтня. Натисніть на зображення для збільшення:

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *