ОСТАННІ НОВИНИ

Львів вшановує пам’ять захисників та захисниць України

Наталя Дуляба

|

У неділю, 1 жовтня, у День Покрови Пресвятої Богородиці, українці також відзначають День захисника й захисниці. Львів долучився до загальнонаціональної хвилини мовчання і вшанував пам’ять полеглих воїнів на Личаківському кладовищі.

О 09:00 ранку весь Львів зупинився у хвилині мовчання на знак пошани й вдячності усім захисникам й захисницям України. У цей момент зі всіх храмів міста лунали передзвони.

Як повідомляють у пресслужбі мерії, на площу біля пам’ятника Тарасові Шевченку на хвилину мовчання прийшли курсанти військових підрозділів, правоохоронці, військові капелани та духовенство, представники влади, мешканці та гості міста.

Всі міські автобуси, трамваї та тролейбуси зупинилися на одну хвилину на найближчих зупинках, а на зовнішніх табло електротранспорту замість номера маршруту та напряму руху з’явилося гасло «Герої не вмирають!».

Також львів’яни вшанували пам’ять загиблих на війні військовослужбовців. На Личаківському кладовищі родичі полеглих воїнів разом із представниками влади й громадськості поклали квіти до могил та помолились разом із військовими капеланами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР, ЛОВА, АСВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *