ОСТАННІ НОВИНИ

Дрон СБУ знищив російську радіолокаційну станцію в Курській області

Ольга Денисяка

|

28 вересня дрон Служби безпеки України виявив та знищив російську радіолокаційну станцію «Каста» біля населеного пункту Гир’ї Беловського району Курської області росії. Про це повідомило джерело hromadske в СБУ.

«росіяни розповідали, що вона (станція — ред.) може виявляти навіть літальні апарати з технологією «стелс». Але дрон СБУ чомусь проґавила. Особливістю цієї РЛС була здатність визначати повітряні цілі на гранично малих висотах», – йдеться в повідомленні.

Зазначимо, в ніч проти 29 вересня група безпілотників атакувала Курську область росії та скинула вибухівку на підстанцію. Унаслідок цього знеструмлені 5 населених пунктів, повідомив губернатор регіону Роман Старовойт. Джерело hromadske в СБУ зазначило, що це була чергова спецоперація СБУ.

Перед цим, зранку 24 вересня, ЗСУ уразили в російському Курську будівлю Федеральної служби безпеки рф. А згодом дрон влучив у нафтопереробний завод поблизу місцевого аеродрому. А 26 вересня дрон Служби безпеки України скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію в селі Снагость Курської області. Як результат — без світла залишилися сім населених пунктів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: hromadske

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *