ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні затримали 22-річного хлопця з фальшивими свідоцтвами про народження трьох дітей

Ольга Денисяка

|

У Закарпатській області затримали 22-річного хлопця, який намагався незаконно перетнути кордон, показавши підроблені свідоцтва про народження трьох дітей. Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Чоловік прямував автобусом з України до Словаччини через пункт пропуску «Ужгород». Разом з паспортом він надав прикордонному нарядові на контроль три свідоцтва про народження дітей 2020, 2021 та 2022 року народження. Пред’явник документів розраховував, що вони послужать підставою для його пропуску через кордон як багатодітного батька. Він запевняв прикордонний наряд, що прямує до двох доньок та сина у Німеччину.

«Однак, під час перевірки документів правоохоронці встановили, що усі три свідоцтва підроблені. Окрім того, оперативні співробітники Чопського прикордонного  загону з’ясували, що вдаваний «багатодітний татусь» взагалі не має дітей, а документи купив у третьої особи за 5000 гривень», – йдеться в повідомленні.

Чоловікові відмовили у пропуску через кордон. На місце події викликали співробітників Нацполіції. На адресу Ужгородського райвідділу Нацполіції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *