ОСТАННІ НОВИНИ

Уряд призначив трьох нових заступників міністра оборони

Маркіян Рой

|

У середу, 27 вересня, Кабінет міністрів України призначив трьох нових заступників міністра оборони. Про це повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук.

Новими заступниками стали Юрій Джигира, Наталія Калмикова та Катерина Черногоренко.

Кабінет міністрів України призначив:

  • Джигира Юрія Анатолійовича заступником Міністра оборони України;
  • Калмикову Наталію Фернандівну заступником Міністра оборони України;
  • Черногоренко Катерину Леонідівну заступником Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.

Як повідомив міністр оборони у Facebook, Юрій Джигир – заступник з питань фінансів. Останні три роки консультує Світовий Банк з питань фінансових частин реформ, пов’язаних з охороною здоров’я. У 2018-2020 роках працював заступником Міністра фінансів України. У нього понад 20 років економічного досвіду в підтримці реформ, соціальній політиці та фіскальній децентралізації в Україні, Східних Балканах, Центральній Азії.

Наталія Калмикова стала заступницею з питань соціального розвитку. З лютого 2022 року вона була виконавчою директоркою Українського ветеранського фонду, до цього – радницею Командувача сухопутних військ ЗСУ та заступницею директора у фонді «Повернись живим».

Катерина Черногоренко стала заступницею з питань цифрового розвитку. Вона є керівницею проекту «Армія дронів». З 2018 року є проектним координатором електронних послуг «єМалятко», електронний лікарняний та запровадження COVID-сертифікатів в Дії.

Нагадаємо, що у понеділок, 18 вересня, Кабінет  міністрів звільнив з посад 6 заступників міністра оборони та держсекретаря міністерства.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *