ОСТАННІ НОВИНИ

46-річний чоловік обікрав мешканку Львівщини після знайомства в Інтернеті

Ольга Денисяка

|

На Львівщині поліцейські затримали 46-річного чоловіка, який в Інтернеті познайомився з мешканкою Львівщини та обікрав її помешкання. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

26 вересня до поліції звернулася 53-річна мешканка міста Кам’янка-Бузька, яка повідомила про крадіжку золотих виробів зі своєї квартири.

Як встановили правоохоронці, до скоєння крадіжки причетний знайомий потерпілої, раніше судимий 46-річний мешканець Кіровоградської області. Встановлено, що жінка познайомилася з підозрюваним  в мережі Інтернет, де він назвався переселенцем та учасником АТО, хоча насправді в цей час перебував у місцях позбавлення волі за крадіжки. 

Звільнившись, він приїхав до нової знайомої та поселився в неї. 26 вересня зловмисник викрав з квартири своєї співмешканки  золоті вироби та втік. Помітивши зникнення прикрас, потерпіла негайно звернулася до поліції.

Невдовзі оперативники карного розшуку встановили місцеперебування зловмисника та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Також встановлено, що він вже встиг здати викрадене в ломбард. 

Слідчі повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін від п’яти до восьми років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *