ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по Одесі: наслідки

Маркіян Рой

|

Уночі, 25 вересня, російські загарбники обстріляли припортову інфраструктуру в Одесі, у результаті ударів суттєво пошкоджена будівля Морвокзалу і готелю, знищені зерносховища, пошкоджені складські будівлі. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня України.

«Ворог підступно влучив у припортову інфраструктуру. Суттєвих пошкоджень зазнав морський вокзал в Одесі, в будівлі привокзального готелю, що вже кілька років не функціонує, спалахнула пожежа. Вогнеборці оперативно її ліквідували», – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що «Оніксами» росіяни зруйнували зерносховища.

Внаслідок падіння уламків пошкоджень зазнали складські будівлі одного з підприємств та приватний будинок у передмісті Одеси.  Горіла і трава на відкритих територіях. Пожежі вже ліквідували.

Вибуховими хвилями в кількох будинках вибило скло, одна цивільна жінка травмована, їй надали меддопомогу.

«За даними слідства, у ніч на 25 вересня збройні сили рф здійснили повітряну атаку ракетами і безпілотними літальними апаратами по Одесі. Пошкоджень зазнали об’єкти припортової інфраструктури, зерносховища, складські приміщення приватного підприємства та кілька приватних домоволодінь у передмісті Одеси», – повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Дві людини загинули у результаті нічного удару росіян по Одеській області , їхні тіла знайшли під завалами зруйнованого зерносховища.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *