ОСТАННІ НОВИНИ

Потяг зі сполученням «Варшава – Рава-Руська» розпочне курсувати із жовтня

Маркіян Рой

|

Залізничне сполучення Рава-Руська-Варшава запрацює з 15 жовтня 2023 року. Маршрут вже офіційно внесено до розкладу руху польських залізниць. Про це повідомив голова ГО Linia102.ua Віктор Гальчинський у Facebook.

З Варшави до Рави-Руської потяг виїжджатиме о 21:45 місцевого часу та прибуватиме о 5-й годині 45 хвилин. Відправлення з Рави-Руської – щоденно об 11:00, прибуття до Варшави – о 17:29. Продаж квитків онлайн наразі недоступний.

«Ось так, завдяки ініціативі місцевих громад, роботі та інвестиціям Укрзалізниці, а також тиску громадянського суспільства по обидва боки кордону Львів матиме зручне залізничне сполучення з Варшавою. Якщо дуже хотіти і наполегливо працювати над деталями – можна здійснити й неможливе. Наступна зупинка – #Linia102!», – написав голова ГО Linia102.ua Віктор Гальчинський.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» запустить поїзд Варшава – Рава-Руська. На станції Рава-Руська організують пересадку на поїзди, які доправлятимуть пасажирів до Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *