ОСТАННІ НОВИНИ

У Рівному росіяни атакували енергетичну інфраструктуру, подекуди зникло світло

Наталя Дуляба

|

У четвер вдосвіта, 21 вересня, під час масованої ракетної атаки війська РФ влучили по енергетичній інфраструктурі та СТО на Рівненщині. Частина мешканців залишилась без світла. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Сьогодні Рівненщина зазнала ракетних ударів. На жаль, є влучання в енергетичну та цивільну інфраструктури. Зокрема, частково зруйновано станцію техобслуговування, пошкоджено п’ять автомобілів, які стояли на її території. На щастя, обійшлось бех жертв», – відзначив він.

Також через ворожий обстріл частина Рівненського району залишилась без світла. Аварійні бригади вже працюють над відновленням електропостачання.

Згодом в Офісі генпрокурора України уточнили, що росіяни вдарили саме по Рівному крилатими ракетами класу Х-101. Крім енергетичної інфраструктури, уражено ще низку об’єктів цивільної інфраструктури.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв веденні війни). Слідство триває.

Нагадаємо, напередодні воєнна розвідка України повідомляла, що росіяни ведуть розвідку енергетичних об’єктів, щоб знову почати їх атакувати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *