ОСТАННІ НОВИНИ

Спецоперація у Криму: СБУ та ВМС завдали потужного удару по аеродрому «Саки»

Маркіян Рой

|

Вночі 21 вересня СБУ та ВМС провели спецоперацію в окупованому Криму, завдавши безпілотниками потужного удару по аеродрому «Саки». Про це  повідомили в управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

Джерела Української правди в СБУ повідомляли, що  спецслужби використали безпілотники, які перенавантажили російську ППО, а потім запустили ракети «Нептун».

На летовищі знаходилось щонайменше 12 бойових літаків, зокрема, Су-24 і Су-30, а також ПЗРК «Панцир». Там же знаходилася база підготовки операторів БПЛА «Mojaher». Ці безпілотники використовують росіяни для координації власних повітряних атак, а також як бойовий ударний дрон.

За даними джерел, удари Служби безпеки та Військово-морських сил влучили в ціль і завдали серйозних пошкоджень техніці окупантів.

Нагадаємо, що Збройні сили України підтверджують, що вранці 20 вересня завдали успішного удару по командному пункту Чорноморського флоту РФ поблизу Севастополя.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *