ОСТАННІ НОВИНИ

Через обстріли РФ частково знеструмлені п’ять областей

Маркіян Рой

|

Через російську ракетну атаку на заході та у центрі країни є пошкодження електромереж. Про це повідомили в пресслужбі «Укренерго».

«Сьогодні вранці, 21 вересня, через масовану ракетну атаку ворога зазнали пошкоджень об’єкти в західному та центральному регіонах. Було частково знеструмлено споживачів в Рівненській та Житомирській областях. Наразі роботу магістральних мереж в регіоні відновлено, триває заживлення побутових споживачів в мережах обленерго», – йдеться у повідомленні.

Також під час атаки зазнали пошкоджень мережі обленерго в Дніпропетровській, Київській, Харківській областях. Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги.

Наразі є імпорт електроенергії зі Словаччини. Загальний обсяг 319 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 100 МВт. Експорт сьогодні здійснюється у Словаччину та Молдову. Загальний обсяг 4 796 МВт·год, з максимальною потужністю в окремі години до 426 МВт.

Нагадаємо, що у четвер вдосвіта, 21 вересня, під час масованої ракетної атаки війська РФ влучили по енергетичній інфраструктурі та СТО на Рівненщині. Частина мешканців залишилась без світла. Також російські окупанти здійснили ракетний обстріл Києва. Від падіння уламків є пошкодження у різних районах, семеро людей постраждали.

Напередодні воєнна розвідка України повідомляла, що росіяни ведуть розвідку енергетичних об’єктів, щоб знову почати їх атакувати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *