ОСТАННІ НОВИНИ

Спікером Південноукраїнської АЕС став екскоординатор руху Медведчука

Андрій Котенський

|

Спікером Південноукраїнської АЕС став екскоординатор проросійського руху «Український вибір» Ярослав Маленченко, повідомляє Українська правда.

«На посаду начальника управління інформації та громадських зав’язків ПАЕС призначено нового керівника – Ярослава Маленченка.

«Він має понад 20 років досвіду роботи на керівних посадах і в сфері комунікацій, зокрема працював у центральних органах влади, державних і приватних компаніях. У своїй новій ролі Ярослав Маленченко буде відповідальним за забезпечення ефективної комунікації між ПАЕС та громадськістю, просування позитивного іміджу станції та підвищення рівня довіри до атомної енергетики», – йдеться на сайті ПАЕС.

Водночас відомо, що у 2013 році Маленченко став координатором та офіційним представником руху «Український вибір» у Миколаївській області.

Це проросійська організація, яку в 2012 році заснував кум Путіна Віктор Медведчук. Керівникам цієї ГО пізніше оголосили підозри за участь в організації «референдуму» в Криму.

Зокрема, судячи матеріалів у ЗМІ, Маленченко у 2013 році брав участь в мітингу проти візиту до Миколаєва представника ЄС. Тоді він заявив, що «європейський шлях розвитку – це шлях до знищення незалежності України».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *