Смартфони Samsung – стильні пристрої на кожен день

Омелян Шевчук

|

Різноманітні пристрої міцно увійшли у життя сучасної людини. Одним із таких пристроїв є телефон, за допомогою якого можна дзвонити, користуватися інтернетом, грати в різні ігри, слухати музику та переглядати відео. Виробників телефонів не так мало, тому висока конкуренція змушує кожен бренд бути кращим.

Одним із доступних брендів є компанія Samsung. Пристрої від нього відрізняються інноваційним підходом, високою технологічністю, якісною збіркою та надійністю загалом. Ознайомитись із пропозиціями можна тут https://comfy.ua/ua/smartfon/brand__samsung/, де є достатньо моделей на вибір, представлено детальний опис, технічні параметри та характеристики. Вдалий розділ на серії дозволить вибрати бюджетний, середній або преміальний телефон.

Чому потрібно вибирати Samsung?

На користь цієї компанії є кілька очевидних аргументів та переважних моментів:

  • якісна оптика;
  • різноманітність моделей телефонів;
  • ідеальні екрани з особливою передачею кольору;
  • надійність та якість складання;
  • різноманіття форм-факторів;
  • стильний дизайн.

Моделі телефонів оснащуються оперативною пам’яттю від 2 до 16 Гб, внутрішньої пам’яті від 32 Гб до 2 Тб.

Модельний ряд

Зручність вибору супроводжується величезним набором різних моделей телефонів. На даний момент виділяють такі серії:

  1. Galaxy A. Бюджетні телефони, створені під конкретні цілі та завдання. Найчастіше це дзвінки та серфінг в інтернеті;
  2. Galaxy Fold. Телефони оснащуються екраном Amoled без рамок. Забезпечується додатково багатозадачність, що дозволяє одночасно працювати кільком додаткам;
  3. Galaxy М. Середні телефони з ємнісним акумулятором, забезпечуючи автономну роботу протягом кількох днів. Крім цього, окремі моделі можуть оснащуватися модулем NFC для безконтактної оплати;
  4. Galaxy Note. Наявність стілусів S Pen дозволить спростити керування телефоном, а також забезпечити універсальність у використанні;
  5. Galaxy S. Флагмани, де застосовуються найкращі технології та стандарти. За основу беруться найпотужніші процесори, гарантуючи гідну продуктивність.

Кожен пристрій потрібно доповнити захисним склом та чохлом, що не тільки розбавить зовнішній вигляд, а й захистить техніку.

Комунікації

Пристрої від бренду з Південної Кореї доповнюються комунікаціями A-GPS, Bluetooth для синхронізації з різними пристроями та девайсами, GPS, Galileo та NFC. В обов’язковому порядку у всіх телефонах є Wi-Fi.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *