ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський іподром перереєстрували у приватну власність

Андрій Котенський

|

У Львові викрито факти протиправної діяльності службових осіб Львівського іподрому, яким вони незаконно заволоділи, спочатку вивівши його з державної власності, а згодом зареєстрували як приватну власність. Про це повідомив Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Як відомо, Львівський іподром – найновіший в Україні і єдиний на заході України. Він є унікальним серед іподромів країн пострадянського простору, адже на ньому споруджена трав’яна скакова доріжка за європейським зразком для проведення випробувань племінних коней верхових порід.

До власності Львівського іподрому включена потужна матеріально-технічна база площею самого іподрому всього 88.5 га. Окрім того у володінні є також кормове господарство в с.Черепин Пустомитівського району загальною площею 415,2 га.

На території іподрому діє 5 конюшень, в яких можна розмістити 180 голів коней, ветеринарний лазарет та ізолятор, карантинна конюшня, душова для племінних коней, два підземні переходи, конкурне поле та глядацькі трибуни.

Тут збудовано чотири бігові доріжки, які дозволяють випробовувати і рисаків, і коней для верхової їзди, у тому числі одна доріжка винятково для тренувань.

Директором іподрому на офіційному сайті зазначений Микола Стець.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *