ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові прооперують крокодила, якого евакуювали із Запоріжжя

Маркіян Рой

|

У Львові лікуватимуть крокодила Джастіна, якого евакуювали із Запорізького зоопарку. Про це повідомив директор притулку «Домівка врятованих тварин» Орест Залипський Суспільному.

Директор притулку «Домівка врятованих тварин» Орест Залипський розповів, що крокодил вкусив сам себе за задню лапу і пошкодив собі пальці.

«Процес, як він себе кусав, ми не бачили. Ми тільки побачили, що він травмований, коли прийшли його годувати. У клініці його оглянули, обробили рану, вкололи антибіотик та зробили рентген. Тепер він знову у «Домівці». У клініці ми його не можемо залишити, бо він там все рознесе», – повідомив Орест Залипський.

Крокодил довжиною два метри та вагою 75 кг.

Наразі крокодил очікує на приїзд фахівців з Києва, оскільки у Львові спеціалістів з таких великих рептилій немає. Хоча почуває себе добре і не відмовляється від їжі.

За словами Ореста Залипського, Джастін оселився у «Домівці врятованих тварин» минулого літа, після того як його евакуювали з Запоріжжя. Зараз він має свій великий тераріум. Любить їсти курятину, кролятину та рибу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *