ОСТАННІ НОВИНИ

Підозрюють у держзраді: до Шуфрича з обшуками прийшла СБУ, – ЗМІ

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 15 вересня, Служба безпеки України прийшла з обшуками до народного депутата Нестора Шуфрича, обраного від забороненої нині проросійської партії ОПЗЖ. Його підозрюють у державній зраді. Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах.

За даними слідства, Шуфрич співпрацював із співробітником ФСБ РФ та колишнім народним депутатом Володимиром Сівковичем.

Наразі Служба безпеки України офіційних коментарів із цього приводу ще не давала.

За даними журналіста Юрія Бутусова, Шуфрича затримали у власному домі у селі Козин Київської області. У справі щодо політика зараз проходять більше 50 обшуків.

«Шуфрич є фігурантом справи російськоі шпигунської мережі, створеної співробітником ФСБ РФ та колишнім народним депутатом України Володимиром Сівковичем. За висновками слідства, Шуфрич за завданням Сівковича виступав на телеканалах України та Росії з метою розповсюдження російський пропаганди та просування антиукраїнської політики. Йому інкримінують державну зраду», – каже Юрій Бутусов.

Додамо, що правоохоронці вже розслідують державну зраду колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича і ексначальника управління СБУ в Криму Олега Кулініча, які сприяли вторгненню РФ і намагались приховати від СБУ та керівництва України плани Росії щодо нападу.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Юрія Бутусова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *