ОСТАННІ НОВИНИ

На українців очікує підвищення мінімальної зарплати

Андрій Котенський

|

Президент України Володимир Зеленський анонсував підвищення мінімальної зарплати українців у 2024 році. Про це він повідомив під час свого вечірнього відеозвернення.

«Я доручив Прем’єр-міністру підготувати основу для того, щоб у першому півріччі наступного року підвищити мінімальну зарплату в Україні», – повідомив Володимир Зеленський.

За його словами, під час наради з прем’єр-міністром Шмигалем і міністром фінансів Марченком, щодо бюджету наступного року, було окреслено пріоритетні цілі бюджету держави.

«Наступного року ми додаємо значні бюджетні кошти на оборонно-промисловий комплекс – на виробництво зброї в Україні. І на дрони. Причому й на купівлю того, що необхідно за кордоном, і на українське виробництво. Плюс майже 100 мільярдів гривень цілеспрямовано – на виробництво зброї, яким опікується Мінстратегпром, та на українську армію дронів, яка показує дуже хороші, яскраві результати», – повідомив Володимир Зеленський.

Окремий бюджетним пріоритетом має стати підтримка наших ветеранів та освітян.

«Зберігаємо пріоритетом і соціальні видатки. Щонайменше 469 мільярдів гривень. Будуть додаткові кошти на систему охорони здоров’я – це щонайменше плюс 24 мільярди до видатків цього року. Буде плюс на систему освіти, передусім на підтримку вчителів і викладачів», – зазначив Президент України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *