ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка відмовилась від участі в «Міс Україна» через зв’язок учасниць з РФ

Ольга Денисяка

|

Вікторія Макарова зі Львова, яка мала брати участь у конкурсі «Міс Україна», зняла свою кандидатуру на тлі скандалу з учасницями, що мають зв’язок з Росією. Про це Вікторія Макарова повідомила в Інстаграмі

«Я прийняла рішення не продовжувати участь в конкурсі. На жаль, я не знала, хто буде серед учасниць. І інформація, яка з’явилася на просторах інтернету, для мене шокуюча і неприйнятна. Мої моральні принципи та гідність для мене важливіші. Нічого спільного з людьми, котрі хоч якось пов’язані з Росією або замовчують геноцид українського народу, я не хочу мати», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що звернув увагу на учасниць конкурсу «Міс Україна 2023» відомий комік Андрій Лузан. Він повідомив, що деякі з моделей вже давно не живуть в Україні, а деякі мають зв’язки з РФ і займалися ескортом.

У відповідь організатори «Міс Україна» заявили, що створять етичну групу перевірки, яка проведе додаткову перевірку учасниць. Якщо наведені акти виявляться правдивими, учасниць виключать.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *