ОСТАННІ НОВИНИ

Колишнього міністра охорони здоров’я Степанова заочно заарештували

Маркіян Рой

|

Вищий антикорупційний суд заочно взяв під варту колишнього міністра охорони здоров’я Максима Степанова. Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро.

Ексміністра охорони здоров’я підозрюють у заволодінні понад 450 млн грн, коли він очолював державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна».

Раніше ВАКС визначив заставу керівнику департаменту «Поліграфкомбінату», відповідального за міжнародні угоди, Сергію Ферлію.

Він єдиний фігурант, який перебуває в Україні. Втім кошти ніхто не вніс і детектив НАБУ попросив змінити підозрюваному запобіжний захід на інший. Ферлія відправили під цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, що правоохоронці викрили масштабну схему заволодіння коштами держпідприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» на суму понад 450 мільйони гривень при виробництві паспортів громадян України, ID-карт, посвідчень водія. На організації схеми викрили п’ятьох осіб, в тому числі ексміністра охорони здоров’я Максима Степанова, який очолював ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» з 2011 по 2016 роки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *