ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розікрали гроші на будівництві модульних будинків

Ольга Денисяка

|

Львів’янин організував шахрайську схему під час будівництва модульних будинків і привласнив понад 650 тисяч гривень. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Розслідуванням встановлено, що обвинувачений розробив та реалізував шахрайську схему заволодіння коштами у значних та великих розмірах.

«Фігурант запевнив потерпілого, що може виготовити та встановити модульний будинок. Для цього він уклав з потерпілим фіктивний договір про виконання вищевказаних робіт. Представився заступником директора одного з будівельних підприємств Львова. Однак таким ніколи не являвся. Згідно договору потерпілий сплатив аванс та додаткові витрати в загальному розмірі 290 тис грн. Обвинувачений розпорядився коштами на власний розсуд», – йдеться в повідомленні.

За таким самим планом він «опрацював» і іншого потерпілого, заволодівши 367 тис грн. Таким чином чоловік заволодів 657 тис грн.

До суду скерували обвинувальний акт стосовно 57-річного мешканця Львова за фактом шахрайства (ч. 2, 3 ст. 190 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *