ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина прощається з пʼятьма Героями

Ольга Денисяка

|

13 вересня на Львівщині попрощаються із пʼятьма загиблими військовими, які віддали своє життя в боях за Україну. Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Віктор Ігнатовець

Мешканець Новороздільської громади Стрийського району. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. У боях з ворогом отримав поранення, загинув 10 вересня 2023 року.

Андрій Дробишевський

Мешканець міста Червоноград Львівської області. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта – воїна мобілізували до війська у лютому 2022 року. У захисника залишились дружина, син, рідні та близькі.

Остап Замасло 

Львів’янин. Із початком повномасштабного вторгнення допомагав із ремонтом автомобілів для військовослужбовців та волонтерів. Попри незадовільний стан здоров’я, добровольцем вирішив стати на захист Батьківщини. Виконував бойові завдання на східному напрямку у складі 60-ї окремої піхотної Інгулецької бригади Корпусу резерву Сухопутних військ ЗСУ. У воїна залишилися бабуся, батьки, 10-річна сестра та 5-річний син.

Юрій Ізьо 

Львів’янин. Чоловіка звільненили із військової служби за станом здоров’я. Не зважаючи на це, одразу після початку повномасштабного вторгнення рф він добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на Харківщині та Донеччині у лавах 103-ї окремої бригади територіальної оборони Сил ТрО ЗСУ. У захисника залишилися батьки, дружина, донька та брат.

Андрій Мисько

Житель Самбірського району Львівської області. Із початком повномасштабного російського вторгнення став на захист України від окупанта. Був гранатометником відділення взводу оперативного призначення роти оперативного призначення батальйону оперативного призначення в/ч 3017 Національної гвардії України. Загинув під час виконання бойового завдання 31 серпня 2023 року у населеному пункті Роботине Запорізької області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *