ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Київ: є постраждалий

Ольга Денисяка

|

Вночі 10 вересня внаслідок атаки «Шахедів» у Києві є постраждалий, а також пошкоджена квартира, машини та тролейбусні лінії електропередачі. Про це повідомили в КМВА.

«Уламки впали в кількох районах столиці. В Шевченківському вони пошкодили квартиру в багатоповерхівці. Але більшість уламків — впали на відкриту, незабудована територію. Пошкоджені автомобілі, тролейбусні лінії електропередач, дорожнє покриття. На даний момент відомо про одного постраждалого (без загрози життю). Дані оперативного зведення уточнюються», – повідомив начальник КМВА Сергій Попко. 

В ДСНС повідомили, що попередньо, падіння уламків зафіксовано у Шевченківському, Святошинському та Подільському районах міста.

Шевченківський район: ліквідовано пожежу травʼяного настилу та деревʼяних шпал на відкритій місцевості.

За іншим викликом, внаслідок падіння уламку у 25-поверховий житловий будинок на 24 поверсі в одній із квартир пошкоджено вікно та особисті речі, загоряння та потерпілих немає.

Подільський район: сталося падіння уламків на відкриту територію, пожеж, потерпілих та пошкоджень будівель немає.

За іншим викликом, внаслідок падіння уламків пошкоджено припаркований автомобіль,  дорожні знаки та тролейбусні лінії електропередачі. Загоряння, потерпілих немає.

Святошинський район: ліквідовано загоряння на відкритій території.

На місці подій працювали 35 рятувальників та 7 одиниць техніки.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *