ОСТАННІ НОВИНИ

Білоруська тенісистка влаштувала істерику та лаялась матом на турнірі

Ольга Денисяка

|

Тенісистка з Білорусі Аріна Соболенко (№2 WTA) не впоралася з емоціями після поразки у фіналі Турніру Великого Шлему US Open-2023 від американки Коко Гауфф (№6 WTA). У півфіналі мейджора Аріна почала лаятися прямо на корті. Момент з істерикою Соболенко потрапив на відео. Про це повідомляє Телеграф.

Американка у матчі-трилері переграла білоруську спортсменку з рахунком 2:6, 6:3, 6:2 та виборола свій перший трофей на ТВШ. Одразу після поразки засмучена Соболенко влаштувала погром у підтрибунному приміщенні. Дівчина, програючи 1:2, емоційно звернулася до свого тренера, вживши матюки.

«Раз на рік і палиця стріляє. С**а, бл**ь, х*лі в півфіналі?!», — крикнула вона.

Потім Аріна взяла ракетку зі своєї сумки й почала бити нею об підлогу, після чого викинула її в урну й отримала через це попередження за неспортивну поведінку.

За підсумком півфіналу Аріна здобула перемогу в трьох сетах із рахунком 0:6, 7:6, 7:6 і вийшла у фінал, де зіграє проти Корі Гауфф.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *