ОСТАННІ НОВИНИ

ГУР визначила список стратегічних об’єктів РФ, які підлягають знищенню

Андрій Котенський

|

Представник Головного управління розвідки МО Вадим Скібіцький в ефірі телемарафону заявив, що Головне управління розвідки Міноборони України визначило список російських стратегічних об’єктів, які підлягають знищенню, і методично працює над цим завданням, повідомляє Суспільне.

За його словами, ГУР МО методично працює над визначенням критичних об’єктів для РФ. Скібіцький додав, що таких «критичних цілей» – багато.

«Ми працюємо методично, визначаємо найбільш критичні цілі й найбільш критичні об’єкти для самої Росії. Це об’єкти військові, об’єкти оборонно-військового комплексу, які забезпечують виготовлення ракет, безпілотників. Тому цілей у нас багато. Вони усі пронумеровані, визначені по ієрархії, визначене їхнє значення, і ми цілеспрямовано знищуємо їх для того, щоб знизити потенціал РФ і досягти ефекту доміно, коли знищення одного підприємства призведе до того, що інші, які зав’язані на його продукції, перестануть виготовляти військову продукцію», – сказав представник ГУР МО.

Він зауважив, що навіть самі росіяни визнають, що українська розвідка працює дуже точно і точково по об’єктах, які забезпечують можливість Росії вести війну.

Скібіцький також розповів, що ГУР МО використовує зараз для цих цілей усі засоби, які є в України.

«Це і безпілотники, і ракетні системи, і агентурні одиниці, які діють в тому числі на території РФ, а також послуговується методиками НАТО», – сказав він.

При цьому Скібіцький зауважив, що партнери України мають деякі застереження до роботи української розвідки на території РФ, однак загалом є повне розуміння ситуації й дій української сторони.

«Наші партнери розуміють, що ми працюємо в цьому напрямку не для того, аби просто запустити ракету чи безпілотник на територію РФ. Є у партнерів деякі застереження стосовно нашої роботи, але з військової точки зору у них є повне розуміння цієї ситуації й тих дій, які ми робимо», – сказав Вадим Скібіцький.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *