ОСТАННІ НОВИНИ

У Польщі затримали трьох підозрюваних у побитті українських підлітків

Маркіян Рой

|

Поліція польського Гданська затримала трьох осіб, причетних до нападу на пару 16-річних підлітків з України. Про це повідомляє Європейська правда.

У понеділок співробітники поліції в Гданську отримали повідомлення про напад на дівчину-підлітка. Як повідомлялося, 26-річна жінка підійшла до жертви і безпричинно почала бити її кулаками по обличчю і голові. Крім того, вона кинула в неї її телефон, пошкодивши його.

За подругу заступився одноліток, за що на нього напали двоє чоловіків.  “Зловмисники кілька разів вдарили і душили його, розбивши при цьому окуляри, а також викинули у воду чохол від телефону”, – розповіла молодший шериф Магдалена Ціска з Гданського міського відділу поліції.

Співробітники поліції прибули на місце події, і під час втручання потерпіла вказала на жінку, яка напала на неї раніше. Поліцейські негайно затримали її. Жінка була п’яна і мала понад 0,5 проміле алкоголю в організмі. Затриману жінку помістили до ізолятора тимчасового тримання. Справою зайнялися криміналісти, які почали шукати винних у побитті 16-річного підлітка, додає Циска.

Жінці вже висунули звинувачення у заподіянні тілесних ушкоджень середньої тяжкості та заподіянні матеріальних збитків.

У середу в гданському районі Стоги затримали 28-річного жителя Гданська. Вчора до 22:00 був затриманий також 43-річний чоловік.

За заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості затриманим загрожує до п’яти років позбавлення волі. Таке ж покарання передбачено за пошкодження майна. За участь у побитті передбачено покарання до 3 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, шотландська поліція розслідує напад на трьох українських підлітків в Единбурзі минулими вихідними, що, ймовірно, стався на расистському ґрунті.

Наприкінці серпня у Чехії поліція затримала та вже допитує чоловіка, якого підозрюють у жорстокому побитті двох українок у місті Пласи на півночі Пльзенського краю.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *