ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через змагання з триатлону громадський транспорт курсуватиме зі змінами

Маркіян Рой

|

У неділю, 10 вересня, відбуватиметься Чемпіонат України з триатлону на спринтерській дистанції. Відтак автобусні маршрути №40 і №5а здійснюватимуть об’їзд через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Одним із етапів змагань буде їзда на велосипаді, з 07:00 год і до 09:00 год. Велоетап учасники проїжджатимуть за маршрутом: вул. Хмельницького (м. Винники) – вул. Личаківська (ТОВ «Ензим»). На час заїзду цю дистанцію перекриють для руху транспорту. Відтак автобусні маршрути №40 і №5а здійснюватимуть об’їзд через с. Лисиничі і вул. Тракт Глинянський.

«Учасники змагань, яких буде 50, будуть виїжджати з Emily Resort, на головній дорозі повертають праворуч, їдуть до оглядового майданчика у Винниках, розвертаються і їдуть до «Ензиму». І так кілька кіл. А останнє коло –  повертають знову в Emily Resort і там продовжують змагання», –  пояснили в управлінні спорту ЛМР.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *