ОСТАННІ НОВИНИ

Начальник Головного сервісного центру МВС представив керівників новостворених підрозділів

Маркіян Рой

|

У четвер, 7 вересня, начальник Головного сервісного центру МВС представив керівників новостворених підрозділів. Про це повідомляє пресслужба регіонального сервісного центру МВС у Львівській області.

Начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик представив керівників новостворених підрозділів. Регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях очолить Павло Яцина. А керівником регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Донецькій, Луганській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі призначено Костянтина Шпарагу.

Також було об’єднано регіональні сервісні центри ГСЦ МВС в Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях в один підрозділ. Зміни також відбулися у Донецькій, Луганській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Об’єднані структури мають назву:

  • регіональний сервісний центр ГСЦ МВС у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Адреса розташування у місті Львів;
  • регіональний сервісний центр ГСЦ МВС в Донецькій, Луганській областях, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Адреса розташування в Донецькій області, місто Покровськ.

«Основне завдання призначених керівників – забезпечення якісного та своєчасного надання послуг громадянам в сервісних центрах МВС, налагодження комунікації з місцевими громадами та унеможливлення будь-яких проявів корупції. Особливо акцентую увагу на створенні прозорих умов під час проведення теоретичних та практичних іспитів», – повідомив начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *