ОСТАННІ НОВИНИ

На перехресті Сахарова – Вітовського – Коперника знову запрацював світлофор

|

7 вересня на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника відновили роботу світлофорного об’єкта. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

 

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», від сьогодні відновлено роботу світлофорного об’єкта на перехресті вул. Сахарова-Вітовського-Коперника. Тут виконано роботи з оновленням опор – замінено критично зношені світлофорні опори на 6 нових оцинкованих. Також змонтовано сучасний дорожній контролер: старому було вже понад 30 років.

 Після проведення пусконалагоджувальних робіт світлофорний об’єкт на перехресті вул. Сахарова – Вітовського – Коперника працює в робочому режимі», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, Львівавтодор обстежив близько тисячі світлофорних опор та визначив перелік із сотні металоконструкцій, які першочергово потребують заміни.

Зокрема, зараз тривають ремонтні роботи із заміни опор на світлофорному об’єкті на вул. Листопадового Чину – Університетська. Завершити заміну і відновити роботу світлофора планують наступного тижня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *