ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові протезували жінку з Донеччини, яка потрапила під ворожий обстріл

Маркіян Рой

|

У Львові в реабілітаційному центрі НЕЗЛАМНІ прооперували 63-річну мешканку Донеччини, яка потрапила під російський обстріл. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

63-річна Олена М’якина – з Торецька, що на Донеччині. Жила з чоловіком та сином. Під обстріл жінка потрапила в липні цього року, коли була на своєму робочому місці. Вона працювала продавчинею в продуктовому магазині. Коли поруч прилетів перший російський снаряд, Олена вибігла з приміщення. Другий боєприпас влучив просто в магазин. Колега пані Олени, яка не покинула будівлі, загинула. А жінка отримала множинні осколкові поранення. Один з уламків розтрощив їй шийку стегна.

Працівники ДСНС врятували жінку. Вони евакуювали поранену в Костянтинівку, де їй надали першу допомогу. Звістка про те, що з нею трапилося, вбила її чоловіка: його серце не витримало.

«Війна забрала у мене все: дім, сім’ю, роботу. В один момент я втратила все. В моїй душі величезна рана, загоїти яку ніколи я не зможу», – розповідає пані Олена.

«Пацієнтка надійшла з вогнепальним переломом шийки стегна, вогнепальною раною сідниці та пахової ділянки. Стан був складний, проте контрольований», – повідомив лікар-травматолог центру НЕЗЛАМНІ Володимир Вовчко.

Поки триває велика війна, пані Олена житиме з сином у Кременчуці, куди той виїхав після поранення матері та втрати батька. Понад усе жінка мріє про перемогу і повернення в рідний Торецьк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *