ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на двох ділянках замінюють теплові мережі

Маркіян Рой

|

У Львові у Личаківському та Франківському районах замінюють теплові мережі. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Так, ще дві ділянки старої теплової мережі відремонтують до опалювального сезону. Так зараз тривають роботи зі заміни 180 метрів погонних трубопроводу у Франківському районі та 80 метрів погонних – у Личаківському.

«До опалювального сезону наші ремонтні бригади завершать реконструкцію магістральної теплової мережі на ділянці від ТК-3 до вул. Володимира Великого, 49. Тут працівники Франківського РТМ проводять заміну 110 м п трубопроводу діаметром 89 мм та 70 м п – діаметром 57 мм. Також роботи із заміни теплової мережі тривають на вул. Китайська, 12-14. Працівники Личаківського РТМ здійснюють аварійну заміну 40 м п трубопроводу діаметром 108 мм та 40 м п – діаметром 89 мм.Традиційно труби міняємо на попередньо ізольовані. Такі трубопроводи надійніші в роботі, а також у них низький показник теплових втрат», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *