ОСТАННІ НОВИНИ

На Стрийщині під час велопробігу зібрали понад 100 тисяч на підтримку ЗСУ

Маркіян Рой

|

На Стрийщині під час велопробігу «Сила в Єдності» зібрали понад 108 тисяч гривень. Кошти зібрали на забезпечення потреб 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

Вже втретє за ініціативи РЛП «Стільське Горбогір’я» відбулася щорічна благодійна велоакція «Сила в єдності».

До організації велоакції долучились Миколаївська, Тростянецька, Розвадівська, Новороздільська територіальні громади, а також цьогоріч до числа організаторів приєдналися Ходорівська громада та ранчо «Гута Щирецька».

«Учасники з п’яти територіальних громад на велосипедах стартували вранці кожен із своєї громади. Починаючи з Нового Роздолу та Розвадова, велосипедисти по дорозі об’єднувалися з іншими учасниками територіальних громад у Миколаєві та селі Тростянець. Дорогою учасники велопробігу милувалися краєвидами унікальної природи територіальних громад. Під час відпочинкової програми відбувся концерт талановитої молоді, презентація місцевої кухні та благодійний аукціон з цікавими лотами», – йдеться в повідомленні.

Організаторам вдалося зібрати 108 тис. грн на забезпечення потреб 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *