ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили безпілотники з контрабандними сигаретами

Маркіян Рой

|

На Львівщині, біля села Липник, прикордонники виявили дрони, якими намагались переправити сигарети за кордон. Окрім цього, в лісозмузі знайшли мікроавтобус Мерседес з пультами управління та ящиком сигарет в середині. Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Зазначається, що до прикордонників звернулися військовослужбовці відділу «Рава-Руська». Вони повідомили, що поблизу кордону зафіксували шум двигуна безпілотника. Прикордонники вирушили на перевірку.

Інцидент трапився на околиці села Липник, на відстані 12 км від кордону з Польщею.

 

«Прикордонники виявили мікроавтобус «Мерседес», в якому знаходилися пульти управління, гвинти, саморобні акумулятори та ящик цигарок. Під час огляду місцевості, за допомогою службового собаки, правоохоронці виявили два безпілотники. Згодом, неподалік від «пташок», наряд знайшов у лісосмузі три ноутбуки», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники повідомили про цей випадок працівників Нацполіції та передали їм усі знайдені речі. Хто причетний до контрабанди цигарок, наразі встановлюють.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *