ОСТАННІ НОВИНИ

В’язень львівської колонії видурив гроші у дружини зниклого бійця

Маркіян Рой

|

На Львівщині в’язень колонії видурив гроші в дружини зниклого військовослужбовця з Львівщини. Зловмисник обіцяв дати можливість поговорити жінці з чоловіком але після отриманих грошей на зв’язок не більше не виходив. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Зазначається, що зловмисник виявив у мережі Інтернет інформацію про те, що дружина військовослужбовця Збройних сил України розшукує свого чоловіка, який під час перебування у зоні бойових дій тривалий час не виходив на зв’язок.

Телефонний шахрай зателефонував до авторки цього оголошення та пообіцяв надати їй можливість поспілкуватись з чоловіком – за грошову винагороду. Жінка переказала кошти на вказаний зловмисником номер мобільного телефону, проте, розмова з чоловіком так і не відбулась. Зрозумівши, що стала жертвою шахрая, потерпіла звернулась за допомогою у поліцію.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 51-річний мешканець Золочівського району, який саме відбуває призначене судом покарання у вигляді позбавлення волі в одному з виправних закладів на Львівщині. Переказані жінкою кошти він привласнив.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.190 (Шахрайство)ККУ.

Йому загрожує штраф від двох тисяч до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двохсот до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *