ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відомий польський лікар повернув слух шістьом українським захисникам

Маркіян Рой

|

У Львові провідний польський оториноларинголог Казімєж Нємчик приїхав у реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ, аби спільно з львівськими спеціалістами прооперувати військових з контузіями та повернути їм здатність чути. Лише за два дні хірурги прооперували шістьох українських воїнів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

«Усі шестеро військових мають контузії, внаслідок яких їхня барабанна перетинка лопнула, і вони частково або повністю втратили слух. Цим пацієнтам лікарі зробили тимпанопластику – складну операцію з відновлення положення кісточок середнього вуха. Торік у жовтні, під час попереднього приїзду професора до Львова, таке втручання в центрі НЕЗЛАМНІ виконали вперше», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що професор Казімєж Нємчик уже не вперше приїздить до Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ. Він має на меті допомогти якомога більшій кількості людей, які постраждали від бойових дій.

Довідка

Казімєж Нємчик – доктор медичних наук, професор, керівник кафедри та клініки оториноларингології Варшавського медичного університету, а також президент Європейського товариства хірургів основи черепа. Напрямки його діяльності – онкоотоларингологія, а також слухопротезуючі та слуховідновлюючі втручання, включно з кохлеарною імплантацією. Також професор займається реконструкцією лицевого нерва, тканин голови та шиї.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *