ОСТАННІ НОВИНИ

На фронті загинув батько трьох дітей із Львівщини

Андрій Котенський

|

Львівщина прощається із захисником України Ігорем Курлятовичем, що родом з Новояворівська. Герой відійшов у вічність 27 серпня, внаслідок поранень, що були отримані під час ворожого обстрілу в зоні бойових дій, повідомила Новояворівська міська рада.

Ігор Курлятович народився 6 червня 1982 року в Новояворівську. Закінчив Новояворівську загальноосвітню школу №1, а вищу освіту здобув на факультеті транспортних технологій у Львівській політехніці.

Після закінчення навчання, працював у Міністерстві внутрішніх справ, а в 2014 році змінив сферу діяльності, та зайнявся власною справою.

З початком повномасштабного вторгнення, прийняв рішення вступити до лав тероборони, де швидко досяг звання старшого лейтенанта та командира взводу. Він був відважним та відданим, маючи при цьому м’яке і дуже добре серце.

Поза службовими обов’язками Ігор цінував спорт і активний відпочинок, він був прихильником футболу та риболовлі. Його сім’я завжди була для нього на першому місці, і він був гордим батьком.

На воїна вдома чекали батьки дві доньки, син та брат.

1 вересня об 11:00 відбудеться – молитовна зустріч Героя по вул. Львівській 23 ( навпроти АЗС ОККО. О 13:00 – чин похорону Героя відбудеться в храмі святих аппостолів Петра і Павла. Поховають захисника на місцевому цвинтарі Новояворівська.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *